Şehit Mahmut Top Ortaokulu

Belgegeçer : 0 262 233 16 83
WEB https://sehitmahmuttopoo.meb.k12.tr
Adres : YENİKENT MAH. MEVLANA SK. NO 3 DERİNCE / KOCAELİ
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştririldiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Sportif alanda il ve ilçede yapılan yarışmalarda dereceler.

Öğretim Şekli :Normal (Tekli) Eğitim
Saatler : 08:50-15.20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında okul servisimiz mevcut değildir.
Ulaşım : Derince ilçe dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Derince İlçesi Yenikent Mahallesinin tam merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık yaklaşık olarak 3 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Taekwondo,voleybol ve basketbol müsabakalarında ilce ikincilik ve üçüncülüğü.
Bilimsel Etkinlikler : Öğrencilerimizin okul çapında yaptıkları çalışmalar.
Proje Çalışmaları : Tübitak Projesi Çalışmaları, Beslenme Dostu Okul Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Okulum Temiz Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus Projesi için altyapı çalışmalarımız başlamış olup. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra proje başvurusu yapılacaktır.